Jedan od najzastupljenijih suhomesnatih proizvoda kao i jedan o najboljih je svakako suvi vrat. Suvi vrat se proizvodi tako što se pažljivo bira komad koji zadovoljava sve kriterijume da postane finalni proizvod. Pored soli, hladnog dima i blagog vetra, kod suvog vrata najveću ulogu u ukusu i kvalitetu proizvoda igra sam komad mesa. Blago prošaran komad mesa detaljnom selekcijom i stručnom obradom postaje suvi vrat, proizvod koji će svakog gurmana naterati da mu se uvek vrati. Ovo je proizvod od čistog mesa sa dodatkom soli.
Jedan od najjednostavnijih proizvoda po načinu proizvodnje, ali svakako proizvod vrhunskog kvaliteta koji sa razlogom zaslužuje da se naše u našoj ponudi, jeste pečenica. Pečenica je čist komad krmenadle, odvojen od kosti i pažljivo usoljen. Ključni faktor u proizvodnji pečenice je hladan dim, gde se u kombinaciji bukove, šljivine i kruškine piljevine dobija svetlocrvena boja i aroma koja naprosto mami svakog da je proba. Pršuta svakako spada u najkvalitetniji proizvod od mesa.
Sve što želite može biti ispunjeno, islajsovano i upakovano na način kako vi želite.
Njeguška pršuta je delikates i posebno pravljena šunka. Njeguška pršuta je sušena suva šunka, koja se poslužuje nekuvana, slično italijanskoj pršuti. Tajna posebnog ukusa Njeguške pršute je u mešavini morskog i planinskog vazduha i bukovog drveta spaljenog tokom procesa sušenja. Proces sušenja podrazumeva soljenje morskom solju u trajanju od oko 3 nedelje, presovanje da se ukloni višak tečnosti oko 3 nedelje i lagano sušenje oko 3 meseca nakon čega sledi proces sazrevanja. Ceo ciklus traje oko godinu dana i zbog toga ova pršuta spada u jedne od najboljih na svetu.
Kulen se puni u tanje crevo, što njegov proces zrenja značajno ubrzava i samim tim ga čini bržim za konzumiranje.
Kulen se sastoji od kvalitetnog svinjskog mesa, pažljivo odabranog od strane iskusnih majstora, kao i soli, ljute paprike i puno ljubavi. Naravno, veliku ulogu u procesu proizvodnje svakako čini i bukova piljevina, na kojoj se dimi dok ne postigne željenu boju i aromu, koja u kombinaciji sa začinima, kulenu daje posebnu notu kojoj retko ko može da odoli.